RMKF Höstsalong

Nu är det äntligen dags för årets höstsalong. Den hålls som vanligt i W-arts lokal på Ängvägen 1, Blia, Munkfors. Öppet 13 -28 oktober, lördagar-söndagar kl 11-17.

Denna gången har vi stor variation på våra 5 utställare. Vi har Leif Moberg, konstnär bosatt i Stigtomta, Nyköping som ställer ut oljemålningar gjorda med palettkniv. Ellinor Henriksson, Viggen ställer ut teckningar och collage. Eva Deivert gör egendesignade silversmycken inspirerade av naturen. Sven “Forshaga” Johansson ställer postumt ut träsniderier som kommer presenteras av hans bror Kjell Jormesäter under vernissagen. Vår sista utställare, till lika vinnaren av ungdomsstipendiet till Göran Hogens minne, Henrik Olsson, Munkfors, ställer ut tavlor och använder sig av olja och tusch sitt arbete.

Lördag 13 oktober hålls det vernissage från kl 12, då kommer konstnärerna vara på plats och det bjuds på musikunderhållning av Deivert & Deivert

Varmt välkomna!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.