Jubileumsutställning 14-29 april

Ransäter-Munkfors Konstförening firar 35 år!

I år till jubileet har en jury valt ut 12 st konstnärer med Värmlandsanknytning. Konstnärerna är Ilona Ecklert (olja), Maria Älegård, Pernilla Karlsson, Margareta Mattsson, Gunilla Andersson (akvarell), Maj-Lis Uller (blandteknik), Tordis Stiede (akryl/olja), Lena Jonasson (collografi),  Josefin Elfgren (akryl), Allan Edgard Kristensen (foto), Peo Gustafsson (träsnitt, blandteknik, akryl, olja) och Gonda Louise Elsas (pastell, akryl, bivax). Speciellt inbjuden till jubileet är Elisabeth Hedängen som var med och ställde ut på den allra första utställningen för 35 år sedan. Elisabeth var en välkänd och omtyckt Munkforskonstnär som tyvärr gick bort för några år sedan. Men för att hedra hennes minne har konstföreningen fått låna in ett urval av hennes verk från familjen. Totalt med alla konstnärerna blir det ett 30-tal verk i en intressant blandning av olika tekniker.

Lördagen den 21:a april är det exakt 35 år sedan starten, och det firar vi lite extra med musikunderhållning av Tommy Linell.

Utställningen pågår 14-29 april och håller öppet Lördagar-söndagar kl 11-17 i W-arts lokaler på Ängvägen 1, Blia, Munkfors

Varmt välkomna!
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.