Jurybedömd Jubileumsutställning hos RMKF.SE

Inbjudan och information.

Jubileumsutställningen är en jurybedömd konstsalong i Ransäter-Munkfors Konstförenings regi. Vi uppmärksammar att det är 35 år sedan konstföreningen startade. Utställningen håller till i W-arts lokaler i Blia, Munkfors och visas mellan 14/4 och 29/4 2018.

Vilken konst kan du söka med?

Alla konstnärliga tekniker och konsthantverk. Konstverken ska inte ha varit utställda tidigare och helst inte vara mer än 3 år. Konstverken måste vara till salu. Priset skall inkludera allt som köparen  ser, det vill säga inklusive ram och liknande, samt RMKF:s provision på 25 %. För grafik och övriga konstverk i upplaga ska du ange antalet exemplar som är till försäljning. För att söka ska du ha anknytning till Värmland.

Så här söker du.

Du fotar ditt /dina konstverk och mailar till ansokan@rmkf.se. Du kan också skicka in foton i pappersformat, men du får då bifoga ett frankerat returkuvert för att få dem returnerade. I ansökan ska storlek och teknik tydligt framgå till varje verk. Vi behöver också fullständiga kontaktuppgifter. Inga original/föremål ska lämnas vid ansökan. Du kan ansöka med max fyra verk. Avgiften är 150 :- för icke medlemmar i föreningen och är en administrativ avgift och återbetalas ej. För avgiften får du ett års medlemskap i RMKF.

Skicka din ansökan senast den 28 februari.

Jury.

Juryn består av medlemmar ur Ransäter-Munkfors Konstförenings styrelse. Juryns beslut går inte att överklaga.

Inlämning av konstverk.

Om du blivit antagen meddelas du via mail, och du lämnar in ditt/dina konst-verk vid den tid som anges vid antagningen. Verken ska vara förberedda för upphängning, samt försedda med konstverkets titel, teknik och pris., samt konstnärens namn (texta tydligt).

Hängning av utställning.

Styrelsen i Ransäter-Munkfors Konstförening hänger och formger utställningen. Deltagande konstnärer kan inte påverka beslut om placering och montering.

Försäkring.

Du bekostar och försäkrar själv transporten av ditt/dina verk till och från utställningen. Konstverken är försäkrade under hela utställningsperioden.

Marknadsföring, press och katalog.

Blir du antagen till Jubileumsutställningen ger du Ransäter-Munkfors Konstförening rätt att använda foton av verken för marknadsföring, presskontakter, affisch och tryck av katalog.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.