Vårsalong 4/3 -19/3

Utställare:

Erik Hjort, Karlstad, Urban art

Robin Persson, Sunne, oljemålningar

Annika Andersson, Marstrand, Keramik, skulpturer

Hanna Gärdeklint, Arvika, Keramik, skulpturer

Onsdag 15 mars klockan 19.00

spelar Sandy Wallgren trio med vokalisten Boel Johansson.

I början av mars laddar vi, Ransäter – Munkfors Konstförening, för vår traditionella vårsalong. Vi har bjudit in en kvartett konstnärer, som utrycker sig i olika tekniker.

Erik Hjorth, Karlstad, känner nog en del av er till från TV. Han deltog i programmet ”Konstnärsdrömmen” i TV1 under hösten 2016. Erik är i stort sett självlärd. Hans mormor, konstnären Sif Bredin, var den första, som satte penseln i handen på honom. Han målar

helst stora bilder och använder gärna sprayfärger.

Robin Persson kommer från Sunne och är även han en ung, självlärd konstnär. Han målar gärna stora bilder i olja och akryl.

Två keramiker har tackat ja till vår inbjudan. Den ena är Annika Andersson, keramiker från Ödsmål på Västkusten. Hon ägnar sig åt att skapa skulpturer i keramik. Den andra heter Hanna Gärdeklint och kommer från Arvika. Även hon skulpterar med leran. Hon har hållit på med sin konst i fem år.

De två senaste utställningarna har vi haft någon typ av underhållning en av onsdagskvällarna. Den här gången tänkte vi upprepa det igen. Det är Sandy Wallgren Trio som kommer. Trion består av kapellmästaren Sandy Wallgren på kontrabas. Pianot trakterar Gunde Boson och vokalist är Munkfors egen jazzsångerska Boel Johansson. De bjuder på ett program med jazz, swing och visor.

Bildtexter: Överst till vänster: Erik Hjorth. Överst till höger: Hanna Gärdeklint. Nederst till vänster: Robin Persson. Nederst till höger: Annika Andersson.

Utställningen är ett samarrangemang med ABF.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.