Höstsalong 2016, 15 – 30 oktober. Stig Olson- Yana Rapp

Paret Olson, Rapp från Kristinehamn på Höstsalong i Munkfors.

Vernissage lördag 15/10 kl. 11.00. Öppet lördagar – söndagar 11 – 17. Onsdagar 16 – 19.


Jazzkväll med duon Höök & Gund onsdag 26/10 kl. 19.00

På Ransäter – Munkfors Konstförenings Höstsalong, de två sista veckorna i oktober, ställer Stig Olson och hans hustru Yana Rapp från Kristinehamn ut. Stig är känd för Värmlandspubliken för sina Frödingbilder, sina jazzbilder, sina idrottsbilder och även för humoristiska självporträtt.  Hustrun Yana är textilkonstnär och skapar både kläder och textila bilder. På höstsalongen visar hon bilder och collage.

Vi kommer även ha en kväll med musikunderhållning under höstsalongen. Det är duon Höök & Gund som underhåller med jazzmusik, blues och soul onsdagen 26/10. Carita Höök och Johan Gund är båda lärare på Geijerskolan i Ransäter. Carita undervisar på jazzlinjen och Johan är pianolärare. När de uppträder tillsammans blir det duon Höök & Gund.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.