Med & utan skägg. 27/2 – 13/3

Göran Samuelsson och Samuel Samuelsson

Galleri W-art Ängvägen 1, Blia, Munkfors
Öppettider: Lördagar – Söndagar 11 – 17
Onsdagar 16 – 19

”Med & utan skägg”, Vårsalong i Munkfors.

”Med & utan skägg”, heter årets vårsalong i Munkfors. Det är bröderna Samuel Samuelsson och Göran Samuelsson, som ställer ut på Ateljé W-art i Blia, i Ransäter – Munkfors Konstförenings regi. Båda är födda i Sunne, men Samuel bor numera i Gerlesborg i Bohuslän. Han har gått utbildningar på Kyrkeruds Folkhögskola i Årjäng och på Gerlesborgsskolan i Bohuslän. Han fångar upp vardagliga, dråpliga situationer i sitt måleri, ett måleri där både bild och text samverkar. Först kommer texten och historierna, sedan kommer målningen så småningom, säger Samuel.

Göran, som bor i Västra Ämtervik, är mest känd som musiker, låtskrivare och textförfattare. Vi värmlänningar känner honom som Packmopedsturnén skapare, som han har turnerat med, tillsammans med olika svenska artister, runt om i Värmland under många somrar. Tillsammans med Samuel ställer han ut akvareller med en speciell humoristisk knorr. Utöver bilderna får vi även njuta av Görans musik. Onsdagen 9 mars kl. 19.00 kommer Göran uppträda i utställningslokalen tillsammans med Håkan Jäder med en föreställning de kallar ”Blandskog”. Vi får lyssna till Görans låtar och Håkans kåserier. Entré till föreställningen 100 Kronor.

Ransäter – Munkfors Konstförening bjuder in till en variationsrik utställning i lokalerna i Blia.

BLANDSKOG

Sång och berättarföreställning med Göran Samuelssons låtar och Håkan Jäders krönikor på ateljé W-art, onsdag 9/3 kl. 19.00. Entré 100 Kr.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.